Нова колекція від SOVA - SHE

10.11.2023

Нова колекція від SOVA - SHE

SHE: твоя сексуальність в новій ювелірній колекції від SOVA 

Символ колекції SHE від ювелірного дому SOVA — золота змія — метафора твоєї жіночої сили та сексуальності. Вигини прикрас створені ювелірами, щоб підкреслювати лінії жіночого тіла — плавні, спокусливі, наповнені природною грацією.

Жагуча енергетика, що дозволяє тобі зухвало та сміливо керувати своїм життям, надихнула ювелірів на створення колекції SHE. Адже жінки беруть життя в свої руки, створюють навколо себе події і більше не спокушаються на міфічних змій. 

До колекції увійшли вісім прикрас — кольє, браслети, каблучки та моносережки. Прикраси набули жорстких форм золотих змій, вигини яких ніби застигли в русі. Колекція виконана в 2 варіаціях оздоблення — з діамантами, що повторюють рельєф зміїної шкіри, та з гладкого золота. Вироби мають вставки із глибоко-зелених смарагдів, якими ювеліри відобразили дикість погляду. 

Колекція SHE — новий етап для бренду SOVA, перші кроки у високому ювелірному мистецтві. Флагман колекції — жорстке кольє у вигляді змії. 

Над його створенням ювеліри працюють близько 250 годин, лише інкрустація діамантами, що імітують луску змії, триває 6 годин. До того ж, майстри SOVA розробили спеціальний тип застібок для кольє та браслетів, щоб прикраси ідеально повторювали лінії жіночого тіла.

Спокуса, яка завжди в центрі уваги — SHE. 

Sova

1 поверх