Нова колекція взуття та аксесуарів від бренду Jenny Fairy

13.09.2023

Нова колекція взуття та аксесуарів від бренду Jenny Fairy

Тренди та найкращі ціни в осінній кампанії бренду Jenny Fairy! Новинки від CCC представляє Емілі Ратаковскі.

Класичний стиль із сучасною ноткою у вигляді товстої підошви представлений чорними лоферами, які додадуть характеру будь-якому стилю. Цінуєте мінімалізм і ретро-шик? Оберіть улюблені французькі жіночі туфлі, які користується надзвичайною популярністю вже кілька сезонів і стала незмінною частиною гардеробів всіх модниць.

Для нижчих температур рекомендуємо чорні ботильйони з яскраво-зеленими аксесуарами. Ця модель вражає своїм нестандартним дизайном. У новому сезоні, крім більш темних кольорів, також домінуватимуть бежевий і білий. Ковбойські чоботи та черевики цих відтінків також можна знайти в новій колекції Jenny Fairy.

Звичайно, не забуваємо про сумочки. Восени і взимку ми будемо носити як матові, так і блискучі моделі. Незважаючи на невеликі розміри, в них помістяться всі найнеобхідніші речі, а головне, вони настільки універсальні, що підійдуть як на кожен день, так і на вишукані вечірні зустрічі. У новій колекції Jenny Fairy представлені моделі класичних відтінків і дизайнів, які припадуть до душі прихильницям яскравих аксесуарів. Окремої уваги заслуговує кобальтово-блакитний варіант із зеленими акцентами. Така сумка стане ідеальним доповненням до вашого стилю.

CCC

2 поверх