Оркестр Заслужена академічна капела України Трембіта у ТРК Victoria Gardens

27.09.2023

Оркестр Заслужена академічна капела України Трембіта у ТРК Victoria Gardens

Ласкаво запрошує Вас на неймовірну благодійну музичну подію, яка не лише зачарує вас музикою, але й допоможе зібрати кошти в підтримку нашої армії. На концерті під назвою "Хіти Української естради для Армії", у програмі якого прозвучать легендарні пісні К. Цісик, В. Івасюка, І. Білозіра, М. Мозгового, П. Дворського, Т. Петриненка, Ви зможете зануритися у глибини найкращих шлягерів української пісні та внести свій внесок у захист нашої країни.

На сцені захоплюючого заходу виступатиме оркестр Заслужена академічна капела України Трембіта, під керівництвом талановитого диригента Roman Machyshyn. До вашої уваги справжні скарби української музичної спадщини, виконані солістами Вікторією Ященко, Анастасією Яценко, Володимиром Кудовбою та Ігорем Хомином.

Ведучим цього вечора буде Олег Пригода, який додасть шарму та неперевершеної атмосфери події. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку наших військових, які невтомно стоять на варті миру та безпеки в Україні. Не пропустіть цю унікальну можливість зробити вагомий внесок у долю нашої країни та одночасно отримати незабутнє музичне враження."