Благодійний концерт у Victoria Gardens. Виступ гурту YAGODY

05.07.2022

Благодійний концерт у Victoria Gardens. Виступ гурту YAGODY

ЯгОди запрошують у суботу 9-го липня, о 16:00 год на концерт для допомоги та перемоги у центральному атріумі Victoria Gardens.

Кошти зібрані під час концерту будуть надходити на рахунок співорганізаторів концерту Український Мистецький Фронт та будуть передані на потреби окремого полку спеціального призначення "АЗОВ".

Допомагати можна вже зараз за реквізитами у першому коментарі!

Разом до перемоги!

Музика гурту «YAGODY» - це обряд ініціації. Це вітер серед степу. Це пісні диких племен. Це голос твоїх пращурів. Це жива енергія. Це співи серен. Це музичний транс. Це танець голосами. Так пахне твоя природа. Так звучить твоя кров.

Проект YAGODY з’явився в червні 2016-го року. Як і пасує всьому справжньому – гурт з’явився стихійно. Наче так і мало трапитися. Задля гурту учасники освоїли чимало музичних інструментів і пролистали стільки ж текстів, аби знайти свою пісню, свій обряд. І от нарешті він прийшов!

Музика гурту наповнена українськими голосіннями та балканськими мотивами.

У центральному атріумі Victoria Gardens будуть розміщені банери з QR кодом, відсканувавши який можна перерахувати кошти на допомогу українській армії.

Зібрані гроші надходять на рахунок ГО Міжнародна Асоціація Мистців, далі ми передамо їх на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ