Тиждень добра. Від серця до серця до Дня захисту дітей.

25.05.2022

Тиждень добра. Від серця до серця до Дня захисту дітей.

Щороку, першого дня літа, ми традиційно святкуємо Міжнародний день захисту дітей. До речі, це одне з найстаріших міжнародних свят. А цього року воно є особливим для кожного українця.

 

Для початку трохи історії…

 

Його витоки у далекому 1949 року. Саме тоді, у Парижі, на сесії Міжнародної демократичної федерації жінок було ухвалено рішення про проведення цього свята.

 

Чому саме тоді? Річ у тому, що після Другої світової війни багато дітей залишилися без батьків і даху над головою.

 

Його головна мета – привернення уваги до проблем дотримання прав та охорони здоров'я дитини.

 

І ось вже наступного року понад 50 країн вперше відсвяткували Міжнародний день захисту дітей. З цього дня свято стало повномасштабним та щорічним.

 

На превеликий жаль, сьогодні, у 2022 році, у самому центрі Європи, в нашій з вами країні, питання захисту дітей актуальне як ніколи.

 

З початку повномасштабної війни в Україні вимушено переміщені діти та їхні батьки продовжують відчайдушно шукати безпеки, стабільності та захисту. А дитячі центри та лікарні потребують підтримки. Неможливо стримати сльози, читаючи статистику потерпілих, поранених, загиблих – ДІТЕЙ. Війна назавжди перевернула їхнє дитинство, проте ми можемо не дати його забрати остаточно…

 

Збережемо найдорожче, наше майбутнє, наших дітей. Від серця до серця, до Дня захисту дітей, бренд Natali Bolgar спільно з Фондом Маша запустили благодійну ініціативу – «ТИЖДЕНЬ ДОБРА».

 

З 25.05.22 по 02.06.22 включно, купуючи товари з лінійки “Хочу як мама”, ви допомагаєте дітям України. Весь прибуток з обраних товарів буде переведено на допомогу благодійному Фонду Маша, який працює над реабілітацією жінок та дітей, котрі постраждали від російської агресії. Допомагати легко!

 

Можливо, ви давно хотіли оновити комфортний гардероб собі або вашій дитині. Час настав! Купуючи речі собі - допомагай іншим, тим кому вкрай потрібна допомога та підтримка. Бо дитинство про посмішки та радість, казки та дива. Зробимо дива маленькі та великі заради дітей України!