Eldorado.ua працює заради сімей

29.04.2022

Eldorado.ua працює заради сімей

Під час війни українцям необхідно майже з нуля налагоджувати свій побут та завжди залишатися на зв’язку з близькими. Eldorado.ua, українська мережа техніки та електроніки, з початку війни ні на мить не зупиняла свою роботу, щоб кожен міг отримати життєво важливі товари для зв’язку та побуту. Сьогодні в мережі працює 80 магазинів, власна адресна доставка у 24 містах та відправка замовлень у працюючі відділення Нової Пошти. Товари можна замовити онлайн на сайті eldorado.ua або офлайн у працюючих магазинах. На сайті кожного дня оновлюють графік роботи магазинів в залежності від ситуації в регіоні: eldorado.ua/promotion/7297/.

Інформаційна лінія працює щодня з 9:00 - 20:00 за телефоном 0 800 217 600

 

Eldorado.ua – це Україна
Eldorado.ua з 2013 року на 100% українська компанія, яка утворилася в результаті поглинання однойменної мережі українською компанією "Технополіс". З того часу Eldorado.ua з повністю українським менеджментом та головним офісом в центрі Києва. В компанії працює 3 600 співробітників по всій Україні.

Допомога волонтерам і захисникам

Компанія створила внутрішню оперативну групу допомоги – координаційний штаб, який займається  допомогою та координуванням запитів волонтерських організацій. Команда працює з ЗСУ,  Фондом «Повернися живим» та Фондом Східної Європи, яким благодійно передає персональну електроніку для потреб армії та побутову техніку для переселенців. Майже щодня опрацьовуються запити від волонтерів, благодійних і громадських організацій та наших захисників.  Саме тому, що першочерговим для Eldorado зараз є надання необхідних товарів Збройним силам України, Територіальній обороні та волонтерськім організаціям, товари деяких категорій можуть бути тимчасово обмежені в наявності.

 

Служба доставки працює на потреби України

Власна логістика з вантажівками Eldorado.ua з початку війни займається перевезенням гуманітарної допомоги по всій Україні. Служба працює на потреби Територіальної оборони, Збройних сил України, волонтерів та громадських і благодійних організацій.