500 000 НА ЖИТТЯ – ВІД БІЗНЕСУ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ!

26.10.2021

500 000 НА ЖИТТЯ – ВІД БІЗНЕСУ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ!

На порятунок Вікторії Полюги (СМА) залишається все менше часу! Небайдужі люди і компанії зробили дуже багато – вже зібравши більше 80% необхідної суми! І нам потрібно прискоритись та встигнути зібрати ще 10 млн грн. Зараз час для ключових компаній та великих бізнесів і, так, великих внесків!

Сьогодні ми перерахували ще 500 000 грн, відмовляючись від святкування традиційного Дня народження ТРК Victoria Gardens
Ми закликаємо представників великого бізнесу та ключові компанії Львова підтримати нашу ініціативу і також перерахувати по 500 000 грн
Нам потрібно всього 20 внесків по 500 000 грн – і життя Вікторії буде врятоване!
Ми просимо мера міста Андрій Садовий, який особисто та активно допомагає зі збором коштів, також поширити цю інформацію!
Просимо у всіх публічного поширення цього заклику серед бізнесу!

Ще влітку безпосередньо від торгового центру ми перерахували 200 000 грн та 74 000 грн від наших орендарів, і ще кілька десятків тисяч гривень було зібрано разом з нашими дорогими відвідувачами в рамках спеціальних заходів. Ми прагнемо, аби наші з вами дії не були марними! Ми віримо, що компаній з ВЕЛИКИМ серцем у нас у Львові багато, і принаймні 20 таких компаній відгукнуться швидко.

Ми любимо радувати наших відвідувачів кожного разу придумуючи щось особливе. І наш 5-ий День народження Victoria Gardens ми хочемо присвятити маленькій Вікторії. Посмішка здорової дитини та спокій батьків, які вже майже рік роблять все можливе і неможливе, аби отримати рятівний укол – стануть найкращим подарунком для всіх, хто щиро вболіває та підтримує Вікторію! Життя однієї маленької дівчинки варте цілого Всесвіту!

Щиро дякуємо, дорогі відвідувачі, за те, що весь цей час ви разом з нами: підтримуєте та надихаєте
#ВрятуємоВікторіюРазом