ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ, 2020

16.11.2020

ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ, 2020

До ЧОРНОЇ П'ЯТНИЦІ розігруємо 400 000 грн* на шопінг у Victoria Gardens

1. Умови акції:

  • Здійснюйте покупки на суму від 500 грн одним чеком у закладах ТРК Victoria Gardens, крім супермаркету «Сільпо»
  • Реєструйте чек та отриману в магазині Картку Учасника на промостійці в центральному Атріумі, щодня з 12:00 – 20:00 год в період 16-27 листопада
  • Дата реєстрації має співпадати з датою покупки
  • Якщо покупка здійснена після 20:00 то Картку Учасника можна зареєструвати виключно наступного дня
  • ОДИН чек – ОДНА Картка Учасника
  • Можна зареєструвати не більше десяти Карток Учасника
  • Розіграш – 30 листопада о 13:00 год у центральному атріумі із включенням прямої трансляції на сторінці Victoria Gardens у facebook
  • Про виграш повідомимо в телефонному режимі. Для отримання подарунку потрібно прийти в торговий центр, пред’явити переможний чек, паспорт та Картку Учасника, 30 листопада 2020р. до 21:00 год
*мається на увазі сумарна вартість 80-ти (або більше) подарункових сертифікатів/подарунків
від орендарів ТРК VICTORIA GARDENS. Один Переможець отримає один сертифікат або подарунок на 5000 грн

Перелік магазинів, які надають подарункові сертифікати та подарунки:

 

Хімчистка ''Чисто''

Bra Bra Bra

SAMSUNG

Vodafone

АЛЛО

Roy Robson

СHILIA

BROCARD

LUSH

ATTRIBUTE

Jasmine

IMPERO GROUP

JYSK

СИРНЕ КОРОЛІВСТВО

Mobi PHONE

Vita PRO

Apple Room

AURUM

КАМЕЯ

КЮЗ

USUPSO

Stefano Lompas

Celebrity Sport

Imperial

Estro

LIU JO, Trussardi, Baldinini

NOA

FRENCH STYLE

FELICITA

ARGO 

Promin

Weekender

My Play

Mary Lu

W.E.

Solo

Золота Країна

Remax

Техно Їжак

Bao Home

RI-TEX

RESERVED, HOUSE, CROPP, SINSAY

YVES ROCHER

Master ZOO

 

2. Учасники Акції

2.1. Учасником Акції є фізична особа, яка виконала всі дії, необхідні для участі в Акції, зазначені в цих Правилах (надалі – Учасник або Учасники).

2.2. Брати участь в Акції можуть усі громадяни України,  яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну діє - та правоздатність).

УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній:  

- власники та працівники Організатора, Виконавця, Партнера Акції  або орендарі (в тому числі, але не обмежуючись: власники брендів й працівники та  обслуговуючий персонал магазинів, які розташовані в ТРК Victoria Gardens (м. Львів, вул. Кульпарківська, буд. 226 - А), власники та співробітники рекламних агентств, клінінгових, охоронних та інших організацій, причетних до проведення Акції та є підрядниками Партнера Акції;

- безпосередні члени родини осіб вказаних вище. Під безпосередніми членами родини розуміються: дружина, чоловік, діти, батьки, рідні брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, інші утриманці або опікуни чи піклувальники;

юридичні особи;

фізичні особи – нерезиденти;

особи, які не виконали умов цих Правил.

 

3. Територія проведення та тривалість Акції

3.1. Акція проводиться на території Партнера Акції - ТРК Victoria Gardens, що розташований за адресою: м. Львів, вулиця Кульпарківська, 226 А, та триватиме з 16.11.2020р. до 30.11.2020р. включно (надалі – Період проведення Акції).

3.2. Реєстрація учасників Акції відбувається на промостійці розташованій у центральному атріумі на 1-му поверсі ТРК Victoria Gardens, за адресою: м. Львів, 79071, вулиця Кульпарківська, буд. 226 А, з 12:00 год 16 листопада 2020 р. та припиняється о 20:00 год 27 листопада 2020 р.

3.3. В Акції беруть участь фіскальні та/або товарні чеки оформлені у відповідності до чинного законодавства України, отримані учасниками Акції за придбання будь-яких товарів та послуг усіх магазинів та закладів громадського харчування, які розташовані в ТРК Victoria Gardens (надалі – Акційні Товари та/або послуги) за винятком фіскальних та/або товарних чеків за придбання товарів та послуг у гіпермаркеті «Сільпо».

3.4. Термін проведення Акції, умови Акції та місце її проведення можуть бути змінені Організатором Акції за його власним рішенням у зв'язку з істотною зміною обставин, які не могли бути передбачені ним станом на день затвердження цих Правил.

 

4. Порядок участі в Акції

4.1. Для участі в Акції Учаснику необхідно здійснити усі наступні дії:

4.1.1. Протягом періоду проведення Акції придбати товари та/або послуги на загальну суму від 500,00 грн. (п’ятсот гривень 00 коп.) по одному чеку, виключно в магазинах, що знаходяться в  ТРК Victoria Gardens, за адресою, вказаною в п.3.1. цих Правил, що має бути підтверджено відповідними розрахунковими документами (фіскальними або товарними чеками оформленими у відповідності до чинного законодавства України), за винятком розрахункових документів (фіскальних або товарних чеків оформлених у відповідності до чинного законодавства України), отриманих за придбання товарів та послуг у гіпермаркеті «Сільпо», оскільки останні участі у Акції не приймають.

На один фіскальний та/або товарний чек можна зареєструвати одну Картку Учасника.

Картку Учасника можна отримати виключно в магазинах, що знаходяться в  ТРК Victoria Gardens, за адресою, вказаною в п.3.1. цих Правил, за винятком гіпермаркету «Сільпо».

Дата покупки вказана в чеку повинна співпадати з датою реєстрації чеку та Картки Учасника.

У випадку, якщо покупка здійснена після 20:00 год, то такий чек можна зареєструвати не пізніше наступного дня після дня здійснення покупки.

 

4.1.2. Щоб стати Учасником  Акції особа повинна пред’явити розрахункові документи (фіскальні або товарні чеки оформлені у відповідності до чинного законодавства України), які відповідають умовам участі у Акції, зареєструвати їх в Період проведення Акції  відповідно до п. 3.2 цих Правил, отримати та заповнити персональну Картку Учасника Акції, що містить особисту інформацію учасника (П.І.Б., контактний телефон, номер чеку, вартість, тощо) (надалі - Картка) на промостійці.

Виконавець Акції ставить спеціальну відмітку на відповідних розрахункових документах для запобігання їх повторної участі в Акції.

 

УВАГА! Кількість шансів на одного Учасника обмежена: Учасник має можливість заповнити не більше 10 (десяти) Карток Учасника протягом періоду дії Акції за умови, що вони відповідають  Правилам Акції. 

Один Учасник може виграти не більше одного Призу Акції, серед всіх Призів Акції, що розігруються в період проведення Акції.

 

Відривний талон Картки Учасника зберігається в спеціальній скриньці протягом усього Періоду проведення Акції та приймає участь у розіграші  Призів Акції.

 

4.1.3. Заповнивши Картку відповідно до даних Правил, Учасник отримує право на участь у розіграші Призів Акції. 

4.1.4. До участі в Акції допускаються лише Картки Учасника та чеки з датою та часом, які відповідають періоду проведення Акції, та заповнені згідно п. 4.1.2 та з урахуванням
п. 4.1.5. Правил.

4.1.5. Усі заповнені належним чином Картки беруть участь у розіграші призу від Організатора Акції. Організатори Акції попередньо можуть повідомити про інший час розіграшу шляхом розміщення інформації на сайті: www.victoriagardens.com.ua   та на офіційних сторінках у соціальних мережах: https://www.facebook.com/trcvictoriagardens.

4.1.6. Учасники Акції повинні зберігати оригінали розрахункових документів (чеків) на придбані товари та/або послуги, на підставі яких вони заповнювали Картки для підтвердження здійснення покупки в ТРК Victoria Gardens до дня отримання Головного Призу Акції.

4.1.7. Передача прав Учасника іншим особам не допускається. Будь-яке порушення з
боку Учасника даних Правил та умов Акції, є підставою для позбавлення його
права участі в Акції.

4.1.8. Картку/Картки Учасника необхідно зберігати протягом всього Періоду
проведення Акції.

4.1.9. У випадку втрати Картки Учасника або її псування, інформація, що була зібрана в ній, та сама Картка Учасника не відновлюються. Картка Учасника не може бути передана іншій особі.

5. Порядок проведення розіграшу

5.1. 30.11.2020 р. o 12:00 год за адресою, зазначеною у пункті 3.1. відбудеться розіграш Призів Акції.

5.2. Визначення переможців Акції буде здійснено за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед Карток Учасників, що приймають участь в Акції з прямим включенням на офіційній сторінці ТРК Victoria Gardens у facebook - www.facebook.com/trcvictoriagardens

Присутність Учасника Акції в ТРК Victoria Gardens під час Розіграшу Призів не є обов’язковою. Про виграш Переможця буде повідомлено в телефонному режимі. Для отримання подарунку потрібно прийти в торговий центр, пред’явити переможний чек, паспорт, ідентифікаційний код та Картку Учасника 30 листопада 2020р. до 21:00 год

 

Якщо Учасник Акції, Картка якого буде визначена такою, що отримала можливість виграти Приз Акції,  не відповів на дзвінок в момент Розіграшу, та/або не виконав умови зазначені в п. 3.2. цих Правил, то такий Приз підлягає повторному розіграшу серед інших Учасників за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед всіх інших зареєстрованих Карток.

Розіграш проводиться до тих пір, доки не будуть визначені всі Переможці. Приз підлягає повторному розіграшу серед інших Учасників за випадковою ймовірністю шляхом
жеребкування серед всіх інших зареєстрованих Карток, якщо Переможець не з’явився за Призом, згідно строків, вказаних у п. 5.6. цих Правил.

5.3. Приз Акції поверненню чи обміну не підлягає. Виплата грошового еквіваленту не допускається. 

5.4. У випадку повернення Переможцем Акції, який виграв Приз Акції,  товару, придбаного в період проведення Акції за чеком, що  став підставою для отримання Призу Акції, Приз акції повертається Організатору Акції одночасно з поверненням товару.

5.5. З моменту отримання Учасником Призу Акції, Організатор Акції не несе відповідальності за випадкове знищення, пошкодження чи технічний стан Призу Акції. 

5.6. Учасник Акції, Картка якого буде визначена такою, що виграла Приз Акції зобов’язаний за місцем проведення розіграшу пред’явити Виконавцю Акції: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, фіскальний або товарний чек, що став підставою для реєстрації Учасника для участі в Акції із відміткою Виконавця Акції. Пред’явлення усіх вказаних документів  є обов’язковою умовою для отримання Призу Партнера Акції.

Увага! У випадку повернення Переможцем (або іншою особою) Товару за розрахунковим документом, який став підставою для визначення Переможця, в строки, визначені законодавством України та розірвання  при цьому договору купівлі-продажу, Переможець втрачає право на отримання Призу Акції.

Увага! У випадку не з’явлення Переможця Акції до Виконавця Акції за місцем проведення Акції для отримання Призу в строк до 21:00 год 30 листопада 2020 р. Переможець Акції вважається таким, що добровільно відмовився від Призу Акції без сплати будь яких грошових компенсацій із сторони Організатора/Виконавця Акції такому Переможцю.

 

6. Права та обов’язки Організатора та Партнера Акції

6.1. Організатор залишає за собою право змінити дату, час проведення розіграшу та визначення Переможця. Змінену інформацію можна буде дізнатися на офіційному сайті Партнера Акції: www.victoriagardens.com.ua  та на офіційних сторінках у соціальних мережах: https://www.facebook.com/trcvictoriagardens.

6.2. Партнер  Акції не несе жодної відповідальності за не проведення Акції, або не вручення Призу Акції, а також за інші дії чи бездіяльність Організатора Акції.

6.3. Організатор Акції має право змінювати умови Акції (включно із переліком партнерів Акції та призів від них), повідомивши про це, шляхом розміщення інформації на сайті: www.victoriagardens.com.ua  та на офіційних сторінках у соціальних мережах: https://www.facebook.com/trcvictoriagardens.

 

7. Прикінцеві положення

7.1. Всі результати Акції є остаточними і перегляду не підлягають.

7.2. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не урегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає перегляду.

7.3. Дані правила можуть бути змінені/доповнені Організатором протягом всього Періоду проведення Акції, при цьому інформування відносно змін і доповнень буде здійснено шляхом розміщення інформації на сайті: www.victoriagardens.com.ua  та на офіційних сторінках у соціальних мережах: https://www.facebook.com/trcvictoriagardens. Такі зміни і доповнення вступають в силу з моменту опублікування, якщо інше не буде передбачено змінами/доповненнями діючих Правил.

7.4. Приймаючи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує, що він  ознайомлений з цими Правилами  і погоджується з ними. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил вважається відмовою Учасника Акції від участі в Акції та отримання призів, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора та/або інших осіб будь-якої компенсації.

7.5. Якщо з будь-якої причини будь-який аспект даної Акції не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп‘ютерними вірусами, неполадками в роботі мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками та з будь-якою іншої причини, неконтрольованої Організатором, яка спотворює або стосується виконання, безпеки, чесності, цілісності або належного проведення Акції, Організатор може на власний розсуд анулювати, припинити, змінити або тимчасово припинити проведення Акції.

 

8. Персональні дані

8.1. Учасник Акції діє особисто, від свого імені, добровільно і самостійно. Учасник Акції себе усвідомлює  всі ризики і наслідки, пов'язані з участю в Акції та отриманням Призів.

8.2. Під час участі в Акції Учасники самостійно вносять свої персональні дані, а саме: прізвище, імя, по батькові, поштову адресу, адресу електронної пошти (e-mail), контактний телефон, інше. Інформація, що надається, відноситься до персональних даних і охороняється відповідно до законодавства України.

8.3. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим надає свою згоду на обробку та безкоштовне використання наданих Учасником Акції персональних даних, а саме: ім'я, прізвище, по батькові, номер телефону, поштову адресу, адресу електронної пошти, а також інші дані, що надаються Учасником Акції для участі в Акції (далі - «Персональні дані»). (Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров'я чи статевого життя - НЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ.) Організатором Акції, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч., але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України “Про захист персональних даних”.

8.4. Беручи участь в Акції, кожен Учасник Акції підтверджує, що з моменту початку його участі в Акції він належним чином повідомлений про мету збору його Персональних даних, та ознайомлений з правами, передбаченими ст.8 Закону України «Про захист персональних даних».

8.5. Обробка персональних даних може здійснюватися Організатором Акції самостійно або може бути передана іншим операторам на підставі договору з умовою збереження конфіденційності.

8.6. Організатор Акції не несе будь-якої відповідальності за захист персональних даних, розміщених Учасником від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення персональних даних, а також інших неправомірних дій. Так само як Організатор не несе будь-якої відповідальності за порушення прав третіх осіб в результаті дій Учасника з розміщення таких персональних даних.

8.7. Взявши участь в Акції, Учасники дають свою згоду на те, що їхні персональні дані, фото- і відеоматеріали з їхньою участю в публічних заходах, які проводяться Організатором Акції в межах даної Акції, можуть бути використані Організатором Акції, Партнером Акції та іншими уповноваженими ним особами в рекламних цілях, в тому числі в друкованих, аудіо-та відеоматеріалах, та розміщення реклами в мережі Інтернет без виплати будь-якої винагороди. Авторські права на такі матеріали належать Організатору.

8.8. Процедура визначення Учасників Акції, які мають право одержати Призи, не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері ігрового бізнесу, конкурсом або іншою, заснованою на ризику грою, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, або умовами конкурсу. Організатор Акції не отримує винагороду від Учасників Акції за їхню участь в Акції.

8.9. Організатор/Виконавець Акції не несуть відповідальності за не ознайомлення Учасника з даними Правилами.