«НАДзвичайні. Діячі України»: проєкт «Сільпо» та Pictoric про надзвичайних людей звичайних професій у VICTORIA GARDENS

27.05.2020

«НАДзвичайні. Діячі України»: проєкт «Сільпо» та Pictoric про надзвичайних людей звичайних професій у VICTORIA GARDENS

«НАДзвичайні. Діячі України»: у Львові, біля центрального входу у ТРК Victoria Gardens з 27 травня відкривається виставка проєкту «Сільпо» та Pictoric про людей, на яких тримається повсякденне життя українців

Національна мережа супермаркетів «Сільпо» та клуб ілюстраторів  Pictoric запустили проєкт-подяку людям, які забезпечують побут країни. Його назвали «НАДзвичайні. Діячі України», підкресливши, що за простою, на перший погляд, професією можуть стояти неймовірні люди. 

 

«НАДзвичайні» розкажуть історії та покажуть портрети людей 100 професій, які зазвичай називають «сферою обслуговування». 

 

Портрети касирів та офіціантів, консьєржів, прибиральників, водіїв та інших представників професій створює клуб ілюстраторів Pictoric, автори проєкту про видатних українців «Діячі України».

 

У Львові організатори проєкту представлять 15 ілюстрацій біля «Сільпо» на вул. Кульпарковська, 226а. Виставкові вуличні конструкції розташовані на безпечній відстані одна від одної, згідно з вимогами запобіжних заходів у період пандемії.

 

«Карантин зробив те, що не змогла б жодна соціальна ініціатива. Він показав, наскільки важлива праця сотень тисяч українців, які попри форс-мажори продовжують підтримувати щоденний побут і спокій людей. Коли весь світ зіштовхнувся з новими викликами, ми хочемо розповісти про звичайних людей, які стали НАДзвичайними, — говорить маркетинг-директор національної мережі супермаркетів «Сільпо» Катерина Огуряєва. 

 

Коли:

З 27 травня по 02 червня.

З 10.00 до 22.00.

 

Клуб ілюстраторів Pictoric — активна спільнота дизайнерів-графіків, ілюстраторів та художників. Автори проєкту «Діячі України» про видатних українців, що популяризує історію та культуру України мовою сучасного графічного мистецтва. 

 

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Була заснована у 1998 році. Станом на квітень 2020-го нараховує 260 супермаркетів, у тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.