SOVA вдруге створили ювелірну колекцію спільно з FROLOV!

05.02.2020

SOVA вдруге створили ювелірну колекцію спільно з FROLOV!

Колекція прикрас вже традиційно присвячена Дню святого Валентина та з'явиться у магазинах напередодні свята - 5 лютого.

Частину коштів з продажу колекції буде направлено на боротьбу з ВІЛ в Україні. На кошти, зібрані минулого разу найбільшою пацієнтською організацією в Україні БО " Життя", було закуплено 1500 швидких тестів на ВІЛ.
Колекція складається з 14 одиниць, виконаних у білому та жовтому золоті. Фаворити Івана Фролова - прикраси з символом нескінченності: «Кожного разу, коли ми закохуємося, нам хочеться, щоб це було назавжди, і почуття тривали бескінечно».
«Ми з задоволенням повертаємося до співпраці з Іваном Фроловим та його командою.
Колаборація - це завжди новий та цікавий досвід для нас, а в даному випадку - ще і соціальна місія, яка надихає та підтримує всю команду вже другий рік поспіль», - розповідає Ганна Коваль, маркетинг та сейлз-директорка SOVA. «Нова колекція вийшла витонченою та романтичною, але вона чудово поєднується з агендерними прикрасами з нашої першої колаборації з FROLOV.
Стилістично це вже інша історія, але концептуально все залишилося на своїх місцях. Це прикраси, які рятують життя».
«Боротися за життя - це найкраща місія, яка об‘єднує нас, активістів, і свідомий бізнес, як SOVA та FROLOV. Спільні цінності дають нам змогу дарувати людям красу та навчати їх піклуватись про здоров‘я - власне та своїх коханих,» - коментує Анастасія Дєєва, виконавча директорка БО 100% ЖИТТЯ.
В новій колекції представлені кафи, кольє, каблучки, сережки-кільця та сережки-пусети, що ідеально міксуються між собою. Деякі прикраси є трансформерами: каблучки стають кулонами, а кулони - сережками. В колекції знову представлене зображення сердця - символу бренду FROLOV. Але цього разу воно об'ємне.
Головною героїнею зйомки, присвяченої випуску колекції, стала модель та акторка Валерія Караман. Нещодавно вона знялася у фільмі Роберта Еггерса «Маяк» разом із Віллемом Дефо та Робертом Паттінсоном. Її образ втілює настрій колекції - сміливий, але дещо наївний.

Sova

1 поверх