Офіційна позиція ТРК Victoria Gardens щодо припинення взаємовідносин із ТОВ «МЕГА-ФІТНЕС-ГРУП» (спортивний клуб King Fitness)

31.01.2020

Офіційна позиція ТРК Victoria Gardens щодо припинення взаємовідносин із ТОВ «МЕГА-ФІТНЕС-ГРУП» (спортивний клуб King Fitness)

Повідомляємо, що термін оренди за договором із  ТОВ «МЕГА-ФІТНЕС-ГРУП» закінчився 31.12.2019р., а до 30.01.2020р. приміщення мало бути звільнено орендарем.

Власник ТРК VICTORIA GARDENS неодноразово повідомляв ТОВ «МЕГА-ФІТНЕС-ГРУП», що не має наміру продовжувати договір оренди. Така позиція продиктована систематичними порушеннями ТОВ «МЕГА-ФІТНЕС-ГРУП» своїх договірних зобов’язань,  в першу чергу, несплатою орендної плати та вартості комунальних послуг, що призвело до накопичення значної суми боргу по платежах.
ТРК Victoria Gardens дорожить своєю репутацією і діє виключно в межах юридичного поля. Ми докладаємо максимум зусиль для найефективнішого задоволення потреб наших відвідувачів. Під час виникнення суперечливих питань з орендарями ми прагнемо вирішувати їх у переговорах. На жаль, ситуація, яка склалась з ТОВ «МЕГА-ФІТНЕС-ГРУП», не дозволила нам продовжити співпрацю.
Станом на сьогодні ТОВ «МЕГА-ФІТНЕС-ГРУП» припинило роботу спортивного клубу KING FITNESS у ТРК VICTORIA GARDENS.