НОВА КОЛЕКЦІЯ FW 2019-2020 ВІД JASMINE!

09.09.2019

НОВА КОЛЕКЦІЯ FW 2019-2020 ВІД JASMINE!

Цього сезону JASMINE долає будь-які бар’єри. Наша нова колекція сезону FW 2019-2020!

Цього сезону JASMINE долає будь-які бар’єри. Наша нова колекція сезону FW 2019-
2020 - це відображення сильної, незалежної, впевненої у собі жінки. Саме тому жіноча білизна від найвідомішого українського бренду покликана підкреслити її характер: дати те, що вона бажає. Найкрасивіше. Найкомфортніше. Найкраще з кращого.
Осіння колекція від JASMINE - це насамперед унікальні дизайнерські рішення, що
втілилися у найсміливіші конструкції бра: від подовжених бралетів з глибоким вирізом до неординарних холтерів з додатковими бретелями. Моделі трусиків вражають різнобарвністю: варіативність модельного рядю з легкістю доповнять найконтрастніші образи, а пояси для панчіх додадуть невимушеної спокусливості.
Родзинкою осені стануть вишукані боді, які неодмінно отримають статус “must-have” у цьому сезоні. З подовженим рукавом, грайливим декольте, декорованими яскравим принтом - моделі боді, що гарантують трендові look’и.
Палітра колекції – це яскраві та активні кольори, які поєднуються між собою,
створюючи нову палітру відтінків, наповнених впевненістю і сміливістю. А щодо принтів та візерунків, тут кожна fashionista знайде свого фаворита: флористичні мотиви декоровані спокусливим мереживом, геометричні лінії у тандемі зі спокусливою сіточкою, та звісно, найтрендовіший принт - леопард, що відображає характер справжньої жінки-кішки.
Нова колекція FW 2019-2020 - це справжній miracle для сучасної жінки. Завітайте до наших фірмових магазинів, аби переконатися, що JASMINE створений саме для вас.
JASMINE IS A MIRACLE.
MIRACLE IS HERE.

Jasmine

1 поверх