СХІДНИЙ ЕКСПРЕС: БРЕНД SOVA СТВОРИВ ПРИКРАСИ НАДИХНУВШИСЬ ІНДІЄЮ

09.07.2019

СХІДНИЙ ЕКСПРЕС: БРЕНД SOVA СТВОРИВ ПРИКРАСИ НАДИХНУВШИСЬ ІНДІЄЮ

От би сісти у поїзд, наприклад, до Дарджилінгу, і поїхати у прекрасне невідоме. Туди, де боги танцюють, а кароокі дівчата носять золото на їх честь і дивляться так, ніби бачили, як народжувався Всесвіт.

Можна, звичайно, сісти в поїзд або літак. Або ризикнути і відкрити прекрасне невідоме у самій собі. Індійські дівчата вказують шлях божественній енергії за допомогою одягу та прикрас, і в цьому є сенс: хто з нас не помічав, як зовнішність впливає на стан зсередини? Бренд SOVA вирішив зануритися у їх досвід і створив ювелірну колекцію, натхненну красою і мудрістю Сходу.
В Індії вважають, що енергія рухається вздовж хребту знизу-вгору, а тому волосся, обличчя та шию місцеві дівчата прикрашають найяскравіше. SOVA об'єднує східний максималізм з європейським мінімалізмом і пропонує тонкі намиста з декількох ниток або золоті ланцюжки з кулонами на різних рівнях. Їх можна носити усі разом, за прикладом східних красунь: буде яскраво, але гармонійно. А головне, в Індії вірять, що намиста різної довжини активують енергію одночасно у різних чакрах та залучають любов.
Сережки на Сході - не тільки про естетику, а й про духовні сили жінки: саме тому там можна зустріти дівчат у масивних прикрасах. Ювеліри SOVA вийшли із ситуації витончено і без крайнощів, запропонувавши довгі сережки з ланцюжками, доповнені кольоровими намистинами.
Без браслетів та каблучок на Сході нікуди, адже руки - місце перетину всіх енергій у тілі. Не обов'язково надягати цілу низку прикрас - можна обмежитися акуратними, але помітними з нової колекції SOVA: тонкі ланцюжки і кольорове каміння - бірюза, корал, аметист, онікс.
Вся колекція створена з жовтого золота, в Індії - символу достатку і удачі. Натуральне каміння - сакральних блакитного та червоного кольорів, що означають чистоту, чуттєвість та силу. На Сході традиція носити прикраси, багато і відразу, існує більше 5 тисячоліть. Але якщо і не звертати на екзотичну філософію великого значення, приємно знати, що за намистом або каблучкою, яку ти одягаєш з футболкою або сукнею, є історія. Така ж надихаюча, як ідея сісти в поїзд і відправитися туди, де ще не бувала. За новими всесвітами.

Sova

1 поверх