1 за всіх!

22.05.2019

1 за всіх!

Чи може один косметичний засіб замінити 12 інших?!  Так, якщо це ️ гель на основі 96% органічного соку Алое.

Унікальність алое в його різноманітній біологічній активності: починаючи від зволоження, загоєння шкіри і закінчуючи омолодженням, лікуванням вугрів.
Використовувати гель алое можна, як мінімум, 12 різними способами: 


1.  Після сонячних опіків. Алое нейтралізує запалення і заспокоює, приємно охолоджує шкіру. Нанеси щільним шаром гель на обпечені ділянки. Через декілька годин почервоніння та свербіж стануть набагато менше.

2.  Глибоке зволоження. Використовуй гель для тіла/обличчя після душа і помітиш, що шкіра стала оксамитовою та ніжною.

3.  Після гоління та епіляції. Підходить як чоловікам, так і жінкам. Можна застосовувати як гель для гоління, так і в якості доглядового засобу після процедури.

4. ‍У складі масок для обличчя та тіла. Гель ідеально поєднується з рослинними оліями, медом, лимонним соком, глиною та іншими інгредієнтами домашніх масок. Виходить подвійний ефект: маска легко розподіляться по шкірі і довше не висихає + ефект посилюється корисними властивостями Алое.

5.  Рятівні маски для волосся. Нанеси рівномірним шаром гель з Алое на корені і всю довжину волосся, змий через півгодини. Результат не змусить себе чекати – волосся моментально стає шовковистим, м'яким та слухняним.

6. Крем для рук. Гель з Алое прекрасно впорається із завданням зволоження. При цьому миттєво поглинається, не залишаючи жирних слідів. Використовуй кілька разів на день, особливо після миття рук з милом.

7.  Догляд за шкірою навколо очей. Прибрати припухлість і поліпшити стан ніжної шкіри можна приклавши до повік патчі або ватяні диски з гелем. Залиш на 20 хвилин і вуаля – насолоджуйся результатом!

8.  Для відновлення шкіри після косметологічних процедур: шліфування, лазерного омолодження, хімічного пілінгу.

9. ‍Для ефективного догляду. Гель відмінно виконує роль есенції, після якої можна наносити крем для обличчя. Таким чином «запечатується» волога + посилюється дія крему.

10.  Для ідеального макіяжу. Алое-гель можна використовувати як основу під макіяж, змішувати з тональним, BB або СС кремом.

11.  У боротьбі з прищиками і висипанням. Гель підсушує прищики та нейтралізує почервоніння. Для посилення ефекту можна змішувати його з масками на основі глини.

12.  Як гель для волосся. Використовуй гель для фіксації форми брів і згладжування пушкового волосся.

Для чого ти будеш використовувати гель з Алое залежить саме від тебе 
А ось де його купити знаємо МИ!  Поспішай на 1 поверх нашого торгівельного центру в магазин USUPSO. Там на тебе чекає велика колекція алое-задоволення.
 

O!SOME

2 поверх