ДИКІ СЕРЦЕМ: SOVA ПРИСВЯТИЛИ НОВУ КОЛЕКЦІЮ АФРИКАНСЬКІЙ САВАНІ!

08.04.2019

ДИКІ СЕРЦЕМ: SOVA ПРИСВЯТИЛИ НОВУ КОЛЕКЦІЮ АФРИКАНСЬКІЙ САВАНІ!

Савана - історія про вічний пошук і вічне полювання. Дикий звір долає величезні відстані, прагнучі здобути в посушливому кліматі воду та поживу. Проте досягає мети далеко не завжди - такі суворі закони природи.

А що людина? Вона теж кориться їм щоразу, опиняючись перед вибором: стояти чи рухатися - неважливо, що чекає попереду. Шукати та полювати, щоби запобігти посухи в думках, випробувати твердість характеру та переконань. Вона такий самий житель савани, нехай і бореться з її жорсткими умовами всередині себе.
Ювелірний бренд SOVA втілив образ савани в новій колекції прикрас - лаконічній, але непростій, як сама дика природа. Автори колекції надихались анімалістичними принтами та африканськими ландшафтами: візерунки на сережках, каблучках та підвісах нагадують чи то забарвлення зебр, чи плутанину звіриних стежок. Метал - безперечно, золото, як сонце та блискучий пісок.
Лаконічність колекції межує з категоричністю: лише чорне та біле, емаль і діаманти, круг і лінія. Савана - реальна та метафорична - не сприймає півмір, так само як і героїня колекції, шукачка пригод та людина діла. SOVA уявили її рішучою авантюристкою, яка вирушає в подорож не заради
відпочинку, а з метою вплинути на світ навколо себе. Вона небайдужа до проблем екології, збереження дикої природи. Замість компромісу вона обирає позицію, і її стиль відповідає переконанням: у ньому немає нічого зайвого, але кожна деталь невипадкова.
Зйомки рекламної кампанії бренд також провів безкомпромісно - вирушивши до справжньої пустелі та прихопивши з собою одяг з колекції бренду Litkovskaya. Однодумця, відомого своєю чіткою позицією та вмінням блискуче долати виклики зовнішніх та внутрішніх «саван».
Колекція включає 18 виробів. Каблучки, кольє, пусети та сережки з підвісною частиною у білому та жовтому кольорі золота. Основні вставки - фантазійна емаль та моделі з діамантами.
Ознайомитися з колекцією можна на сайті https://sovajewels.com/

Sova

1 поверх