ЯСКРАВИЙ ТРАВЕНЬ РАЗОМ!

24.04.2019

ЯСКРАВИЙ ТРАВЕНЬ РАЗОМ!

Програма культурно-розважальних заходів в ТРЦ Victoria Gardens у травні!

05 травня – день Львова
Маленький світ і велика Антарктида

Друзі, у першу неділю травня, в честь дня славного міста Лева запрошуємо на public talk з Маркіяном Прохаськом.
Місце: центральний атріум ТРЦ Victoria Gardens
Час: з 17:00
Маркіян Прохасько – львівський письменник, журналіст і колумніст, автор книги "Нестримна сила води", котрий нещодавно повернувся з єдиної української антарктичної станції "Академік Вернадський". Більше місяця Маркіян провів у Антарктиді, де досліджував найбільшу "білу пляму планети", щоб все це детально занотувати й розповісти нам. Зараз Маркіян готує книгу-репортаж за мотивами подорожі, котра має вийти друком на початку 2020 року у Видавництві Старого Лева. На зустрічі з львів’янами Маркіян розповість про мандри між айсбергами, про "найвсюдисущіших тварин" Антарктиди і про те, як жилося галичанину на континенті суцільної криги.
Public talk з Маркіяном проведе Андрій Чемес, співзасновник львівського "мандрівного радіо" Radio SKOVORODA.

 

11 травня – Українська Професійна Ліга Армрестлінгу

Відбудуться три професійних поєдинки. А також майстер-класи від спортсменів, вікторини та розіграші подарунків!


12 травня – День матері

Панельна дискусія за участі відомих мам Львова. Виступ Соломії Чубай, гурту Rockoko.
Участь у дискусії братимуть:
Катерина Кіт-Садова – мама п’ятьох хлопців. Мистецтвознавець. Перша леді Львова. Володіє сімейним бізнесом – телеканалом “24” та радіо “Люкс ФМ”.
Соломія Чубай – мама «особливого» сина Олекси.  Музикант, вокаліст гурту «Джалапіта» та продюсер літературно-музичних проектів, громадська діячка. Голова правління громадського об'єднання «Вірменська-Тридцять П'ять». Автор проектів«П'ятикнижжя» — присвяченого батькові Соломії, Грицьку Чубаю та «Колискових для Олекси», проект для дітей та батьків, щоб краще зрозуміти, що таке аутизм.
Дарія Альошкіна – мама трьох дітей. Працює в галузі станкової та монументальної скульптури, витинанки, графіки. З 1996 року бере участь у виставках та симпозіумах. Режисер Театру Тіней «Див». Учасниця близько тридцяти скульптурних симпозіумів України, Польщі, Литви. Скульптури прикрашають такі міста як Київ, Львів, Чорноморськ, Жовква, Коломия, Калуш, Гданськ (Польща). З 2010 року представляє Україну на міжнародних подіях з монументальними витинанками - Варшава (Польща), Фрайбург (Німеччина), Париж (Франція), Сеул (Південна Корея), Торонто (Канада), Міннеаполіс (Північна Америка), Люблін (Польща) та ін.
Марія Малачинська – мама двох синів. Директор КЗ ЛОР «Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення». Заслужений лікар України. Кандидат медичних наук, доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.
Спеціаліст вищої категорії з організації та управління охороною здоров’я. Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Головний позаштатний спеціаліст Департаменту охорони здоров’я з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.
Ярина Капітан – мама трьох синів. Виступить модератором панельної дискусії. Журналіст, фахівець з політичної комунікації,  в минулому – випусковий редактор радіо «Львівська Хвиля».   

 

18 травня 

15:00 – 17:00  Майстер-клас від Smartum

18-19 травня – Отримайте справжні враження від Volvo у ТРЦ Victoria Gardens

Запрошуємо на тест-драйв у травневі вихідні


25 травня

13:00 – 14:00 Victoria Gardens спільно з HULIGAN MFC запрошує 25 травня на грандіозне HULIGAN Байк-Шоу! Для Вас виступатимуть спортсмени станд-райдери з Києва: DAN та його компанія покажуть вищий клас, нереальні трюки та шоу на мотоциклах. Чекаємо Вас на території парковки ТРЦ Victoria Gardens. Не пропустіть, беріть рідних, друзів та дітей. Зробіть фото на пам’ять! Хуліганівський настрій гарантовано для ВСІХ!
з 15:00 – масштабний дитячий показ моди від «Нова Імперія».


26 травня – святкуємо разом День Народження дитячої театральної студії FoRa

 Для Вас музичні виступи та вистава «Язиката Хвеська»