Історія про добро, історія про людей, які його примножують своїми діями!

12.04.2019

Історія про добро, історія про людей, які його примножують своїми діями!

ПЕРЕДІСТОРІЯ  Мабуть, більшість із вас знає, що на 2-му поверсі ТРЦ Victoria Gardens до 21 квітня триватиме виставка Роботів і Трансформерів.Багато діток вже встигли вживу побачити металевих гігантів, і ми сподіваємось всім сподобалось).

Звичайно, є діти, які не знають про виставку, або ж через зайнятість батьків ще не встигли її відвідати. Та це можна виправити. Але й є діти, які не можуть попросити батьків піти з ними на виставку. І не тільки. Є діти, які не можуть попросити батьків піти з ними в цирк, на морозиво чи куди-інде… Ви вже, напевно, здогадалась, що мова йде про дітей, які живуть у дитячих будинках, про дітей із малозабезпечених родин, про дітей, чиї батьки в АТО…і на жаль, цей список можна продовжувати… 
Тож, ми заручились підтримкою Наталія Логін ( і ми дуже вдячні за кроки назустріч). П. Наталя допомогла розповсюдити безкоштовні квитки серед сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Загалом, можливість побувати на виставці отримали близько 500 дітей: учні Сихівського та Личаківського районів – 172 дитини, Галицького та Франківського – 89 дітей, Шевченківського та Залізничного районів – 180 дітей. А діти-сироти з Львівського дитячого будинку №1 окрім виставки роботів порозважались в Papashon Lviv та поласували смачною піцою.
Квитки роздали, діти задоволені, і на перший погляд - все просто. Але в процесі, завжди, з’являються моменти, які спонукають до залучення інших людей. Так от, хочемо тут залишити кілька діалогів між представником торгового центру (умовно позначимо VG) і просто хорошими людьми!

ДІАЛОГ №1 
VG: Алло, п. Володимире, добрий день! Мені Ваші контакти передала знайома. Хочемо замовити автобус на п’ятницю на 9 год. Зможете допомогти? 
Володимир Колесніков: Добрий день! Думаю так. Куди потрібен автобус? 
VG: з Таджицької потрібно привезти групу дітей у Victoria Gardens. І відразу по ціні зорієнтуйте, будь ласка.
Володимир Колесніков: з Таджицької, ага, я знаю кого ви будете везти. То безкоштовно!

VG:...Добре. Але ж Ви розумієте, що дітей потрібно відвезти назад, ну і плюс простій. Ми готові компенсувати витрати…
Володимир Колесніков: та-та, добре, без питань, то безкоштовно. Я завезу дітей! 
VG: Домовились, дуже Вам дякую…

ДІАЛОГ №2 (за день до приїзду діток, розмова з директором виставки РОботів і Трансформерів)
VG: Алло, Дмитро, добрий день! Слухайте, завтра, як і домовлялись дітки приїдуть на роботів) Але маю до вас прохання. Діти трохи раніше приїдуть у Victoria Gardens, чи зможете Ви… 
@Дмитро Міцик (директор SDrobo): Да, да это же вообще не проблема! Конечно, я завтра приду раньше. Все хорошо, VG, не переживайте
VG: Супер, Дмитро, Дякую Вам дуже.

ДІАЛОГ №3 (у день візиту) 
Дмитро (SD ROBO): Слушайте, я пойду конфет детям куплю, или как это лучше сделать?
VG: Та, Дмитре, як вважаєте, за потрібне. Думаю, дітям буде приємно 
Дмитро (SD ROBO) повертається: слушайте, а вы же потом детей на пиццу ведете, вот Вам деньги, заплатите.
VG: Дмитро, все гаразд, в нас там вже все домовлено. Дякуємо! 
Дмитро (SD ROBO): А да, ну тогда хорошо…
Дмитро пішов до дітей, запитав, що їм купити, і через 20 хвилин повернувся з величезними пакетами з Сільпо.

Нам було дуже приємно писати ці рядки, і тепер ми точно знаємо, що завжди коли хочеш зробити добру справу, знайдеться той, хто теж захоче допомогти. І добра стане ще більше. Просто про це потрібно говорити! Дякуємо всім за допомогу, чекаємо наступні групи діток … Добра всім!