Програма Лояльності OLKO!

22.03.2019

Програма Лояльності OLKO!

Здійснивши покупку на суму від 1 грн, заповніть анкету та станьте власником віртуальної картки OLKO й учасником Програми Лояльності OLKO.

Бонусна система
Під час придбання товарів з нової колекції або товарів з позначкою бонусного нарахування в магазинах OLKO Ви отримуєте бонус 5 % на власну картку OLKO. Активними бонусами від OLKO Ви можете компенсувати 50% вартості покупки у Вашому чеку. 1 Бонус = 1 грн.


Дисконтна система
Сума Ваших покупок впливає на відсоток дисконту за карткою OLKO:
- при накопиченні на картці OLKO покупок від 4 000 до 7000 грн Ви отримуєте дисконтний відсоток 5 % на власну картку OLKO;
- при накопиченні на картці OLKO покупок від 7000 грн Ви отримуєте дисконтний відсоток 10 % на власну картку OLKO.
*Дисконтний відсоток за карткою OLKO не діє на товари, що беруть участь в акціях і сезонних знижках. Сума придбаних акційних товарів впливає на накопичення суми на картці OLKO. Новий дисконтний відсоток на картці активується відразу після накопичення необхідної суми. На День Народження клієнта OLKO дарує 250 бонусів на Ваш бонусний рахунок. Бонуси активуються за три дні до дня народження та діють протягом 7-ми днів.
Учасники Програми лояльності OLKO завжди отримують вигідні персональні пропозиції, беруть участь у нових акціях і розіграшах з цінними подарунками.