Fight for Love: благодійна колаборація FROLOV SOVA присвячена боротьбі за любов і життя!

08.02.2019

Fight for Love: благодійна колаборація FROLOV SOVA присвячена боротьбі за любов і життя!

На Ukrainian Fashion Week бренди SOVA і Фролов представлять унікальну колекцію
прикрас For Love. Ця колаборація — приклад соціальної відповідальності fashion-брендів, які піднімають проблему боротьби зі СНІДом в Україні.
Натхненням для колекції стала яскрава життя і творчість Фредді Меркьюрі, який помер від СНІДу.
Соціально-значуща колаборація наповнює творчу співпрацю брендів більш глибоким змістом і це неймовірно надихає! У процесі підготовки колекції ми дізналися про те, як застаріли наші знання про ВІЛ і як важливо розповісти, що з цим діагнозом можна прожити довге життя і подарувати здорове життя дитині. І дуже знаково, що колекція
For Love приурочена до 14 лютого, період тотальної любові, як кращий подарунок
дорогій людині. Прикраси унісекс і трансформери, які не обмежують вас у способах
комбінацій і варіантах використання. Ми відчайдушно боролися за ідею, колекцію і
любов! А ви з нами? "- каже Анна Коваль, маркетинг директор SOVA.
“Я завжди говорю про те, що FROLOV — це не тільки одяг, — підкреслює дизайнер
колекції Іван Фролов. — Кожна річ має серце, а кожним показом, кожною новою колекцією ми акцентуємо увагу на тій чи іншій соціальній проблемі. Створюючи ці прикраси я думав про те, що кожна закохана пара може обрати свій код зв'язку: каблучка і сережка чи підвіс і браслет, або будь-яка інша комбінація як альтернатива стандартним обручкам. Колекція прикрас була створена з любов'ю, для любові та заради любові в усіх її проявах.
Як бренд, який досліджує та експлуатує тему сексуальності у своїй творчості, ми
відчуваємо відповідальність за це. Для нас є важливим питання культури та безпеки
сексу.
Завдяки ініціативі 100% LIFE ми разом з командою SOVA починаємо Fight For Love. Ця колаборація дає не тільки можливість закупити додаткове безкоштовне тестування для фонду. У першу чергу це можливість привернути якомога більше уваги до епідемії ВІЛ в Україні, яку можливо і потрібно зупинити, виховуючи відповідальне ставлення до свого здоров'я, а також до здоров'я оточуючих.Окрім того, у нас є можливість донести, що на сьогоднішній день з ВІЛ можливе життя на повну” Частина коштів від продажу колекції будуть спрямовані на закупівлю швидких тестів на ВІЛ.

Sova

1 поверх