Нова колекція OLKO весна / літо 2019!

18.02.2019

Нова колекція OLKO весна / літо 2019!

Природна жіночність, витончений комфорт і повсякденна розкіш - головна і визначальна тема Нової колекції OLKO весна/літо 2019.Вона завжди така різна, дивує та вабить, вона стильна та комфортна, модна та зваблива, створена нашими стилістами саме для Вас.

Лаконічний дизайн моделей одягу підкреслює індивідуальність і створює бездоганний силует.

Найбільш знакові тренди, графічні візерунки, класичні силуети об'єднуються в універсальний конструктор образів на кожен день і будь-який випадок. Речі нової колекції OLKO стануть улюбленими у гардеробі кожної жінки.

Нова колекція, за традицією, відрізняється трендовими моделями й доступною ціною. Вишукані та стильні моделі відповідають останнім тенденціям моди.

Наприклад, сукні в новій колекції підібрані для будь-якого настрою: і легкі, короткі - для прогулянки, і середньої довжини - для роботи й відпочинку, і довжини «максі» - для особливих і романтичних моментів. Моделі прямого крою, з приталеним силуетом ідеально підійдуть для будь-якого типу фігури.

Крім прекрасних суконь, в новій колекції можна знайти вишукані блузи з воланами та рюшами, спідниці плісировані та трапеції нижче колін, штани слакси та штани чінос, стильні жакети і яскраві топи. Кольори: рожевий, пісочний, кремовий, білий, карамельний, чорний, блакитний. Силуети: хвилясті, м'які, жіночні.

Колекція вийшла дуже вишукана та жіночна. В одязі від OLKO хочеться ходити на побачення, гуляти в парку, проводити вечори з коханими, ділові зустрічі чи просто зустрітися з подружками. З OLKO ви будете елегантно виглядати кожної миті, а це завжди в моді.

OLKO - завжди поруч для здійснення ваших бажань!