Шановні орендарі та відвідувачі ТРЦ Victoria Gardens!

28.01.2019

Шановні орендарі та відвідувачі ТРЦ Victoria Gardens!

У період з 24 – 26 січня 2019 р. на гарячу лінію поліції у м. Харкові надходили анонімні повідомлення про замінування та небезпеку виникнення пожежі у ТРЦ Victoria Gardens, через що було здійснено евакуацію відвідувачів та працівників ТРЦ. На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, патрульна поліція, слідчо-оперативна група та представники інших служб.

Після ретельного обстеження торгового центру та прилеглої території жодних вибухонебезпечних та підозрілих предметів виявлено не було.

Дякуємо за злагоджену роботу  задіяних служб та правильну реакцію всіх присутніх у ТРЦ Victoria Gardens. Торговий центр відновив роботу та працює у звичному режимі.

Адміністрація торгового центру у тісній взаємодії з правоохоронними органами докладають максимум зусиль, для того, аби анонім, який надавав неправдиву інформацію був притягнутий до відповідальності згідно ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Окремо хочемо подякувати за слова підтримки нашим відвідувачам висловлені працівникам ТРЦ та онлайн у соцмережах, які слугують для нас стимулом якомога швидше вирішити дане питання.

Обов’язково інформуватимемо Вас про хід подій.