Новорічна колекція кавайних подаруночків вже у АСАПСО!

21.12.2018

Новорічна колекція кавайних подаруночків вже у АСАПСО!

Дзвоники  дзвенять, свята  наближаються! А це означає, що залишилось зовсім мало  часу для пошуків «того самого»  подаруночка для найдорожчих людей. І щоб  передсвяткова метушня не перетворилася на суцільний стрес – вирушайте на  кавайний шопінг до АСАПСО

Чому саме сюди? 

АСАПСО запропонує вам більш ніж 3000 ️ кльових ідей для миколайчиків, різдвянчиків та новорічних презентів. Тим паче, що асортимент яскравих японських товарів вже поповнила  НОВА ЗИМОВА колекція:

️ М’які іграшки - кумедні пінгвіни, мімімішні олені, зелені ялинки, сніговики і песики заполонили полиці магазину і готові зігрівати та дарувати радість маленькім та дорослим дітям.  Зимові антистреси – сніговики, Санта Клауси та ведмедики, яких можна жмакати, тискати або просто тримати у руці. І ставати від цього на крапельку спокійнішим, врівноваженим та щасливішим. Теплі аксесуари, які зігрівають не тільки тіло, а й душу – зимові шапки та шарфи, рукавички для діток, жінок і чоловіків, обручі-вушка та багато іншого. Практичні та від цього не менш оригінальні товари – утеплені колготи, рейтузи, шкарпетки. І це далеко не повний список того, що можна знайти в АСАПСО!  Тож не гайте часу – і приходьте за найкращими  подаруночками вже зараз. Щоб потім не довелося вибирати «з того, що залишилось». Чекаємо на вас кожен день з 10.00 до 22.00! 

O!SOME

2 поверх