В АСАПСО здійснюються мрії!

07.12.2018

В АСАПСО здійснюються мрії!

А ви вже бачили незвичайне дерево з Японії, яке нещодавно з’явилося в нашому ТРЦ? Те, гілки якого прикрашають яскраві стрічки?! Японське «Дерево Бажань» з українським колоритом. Звідки і чому?

Дерево  є універсальним символом, який можна знайти у будь-якій культурі світу. Його завжди пов'язували з  богами і  містичними силами природи. В Україні дерево виступало сакральним символом – життя, сонця, довгого віку. Багато  дерев прикрашають і нашу чарівну вічнозелену оазу.

А у  Японії з давніх давен проводиться свято  Танабата. В цей час на гілки дерев вішаються  Танзакі - побажання на смужках кольорового паперу. Потрібно написати на листку своє заповітне бажання, прикріпити на дерево і чекати  поки воно здійсниться. Японці  полюбляють цей ритуал, багато хто навіть записує свої прохання у формі  вірша або хокку.

Сьогодні приєднатися до цього магічного ритуалу можуть і усі відвідувачі ‍‍‍ ТРЦ Victoria Gardens. Бо саме тут, біля  магазину японських  товарів для яскравого життя дівчат АСАПСО «виросло»  Дерево Бажань. Що ж потрібно зробити? 

Просто приходьте  на шоппінг до АСАПСО і при здійсненні будь-якої покупки отримайте яскраву стрічку.  Напишіть на ній своє ім’я, загадайте бажання та пов’яжіть стрічку на одну з гілочок. І воно обов’язково здійсниться!  Ну що, готові перевірити особисто?  

O!SOME

2 поверх