Австралійські опали у новій колекції SOVA Moonlight!

17.10.2018

Австралійські опали у новій колекції SOVA Moonlight!

Що, якби веселку можна було впіймати? Або пропустити світло місяця крізь пальці? Що, якби в руках могла зосередитися пам'ять століть? Закрийте очі. Чи відчуваєте? Кажуть, якщо уявити бажане, і воно здійсниться. Ювеліри SOVA знайшли втілення самим казковим фантазіям у коштовному камінні. Нову колекцію вони присвятили австралійському опалу - цінному мінералу, який з'явився під водою мільярди років тому. Його виявили тільки в 19 столітті, полюбили за дивовижне райдужне сяйво, яким не володіє жоден камінь.
Кожен австралійський опал унікальний. Вони відрізняються один від одного неповторною грою кольорів, за що особливо цінуються ювелірами. До того ж, опали буквально прив'язуються до своїх власників: прикраси необхідно надягати частіше - так вони вбирають вологу зі шкіри, що забезпечує його довговічність. Якщо ж немає приводу регулярно носити опали, час від часу їх варто змочувати в чистій воді.
За крихкість і унікальне сяйво австралійських опалів нова колекція SOVA отримала ім'я Moonlight - місячне світло. Щоб підкреслити красу опалів, ювеліри делікатно обрамили їх білим та жовтим золотом. Бренд залишився вірним лаконічності: кожна прикраса - довгі сережки, підвіс або каблучка - ненав'язливо доповнює образ. У центрі уваги залишаються тільки дорогоцінні опали і ваш настрій насолоджуватися чудесами природи.
Колекція «Moonlight» вже доступна сайті: http://sovajewels.com/

Sova

1 поверх