ДОБРІ СПРАВИ МАЮТЬ ЗНАТИ!

09.10.2018

ДОБРІ СПРАВИ МАЮТЬ ЗНАТИ!

На фотографіях – імунохімічний гемоаналізатор у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентрі у Львові.

За допомогою цього унікального апарату лікарі можуть безпечно проводити високодозову хіміотерапію та контролювати рівень хіміопрепаратів у  крові онкохворих дітей з усієї Західної України. Раніше таке обладнання було тільки у Києві.

На початку цього року спільними зусиллями БФ «Таблеточки», фонду “Крила надії” та компанії Kyivstar, була зібрана основна частина коштів, але до повної вартості апарату потрібно було доплатити 500 тис.грн. Щойно дізнавшись, компанія Dragon Capital разом з командою свого ТРЦ Victoria Gardens, оперативно відгукнулись, взявши ці витрати на себе у серпні цього року.

Це історія про допомогу дітям у важкій боротьбі за життя. Високодозова хіміотерапія дуже агресивна: вона знищує злоякісні клітини, та при надлишку препарату в крові здатна легко знищити і дитячий організм.

БОРОТЬБА ЗА ЖИТТЯ НАШИХ ДІТЕЙ ТРИВАЄ! Ми закликаємо український бізнес та усіх небайдужих долучитися до благодійної ініціативи БФ «Таблеточки»,  адже для безперебійної роботи обладнання щомісяця потрібні реагенти, річна потреба в яких складає 460 000 грн. Допомогти просто зараз можна тут ➡️ https://goo.gl/noJD54

Ми підтримуємо сучасний лозунг благодійності – «Роби добро і говори про це». Це залучає більше уваги тих, хто може допомогти,  до тих, кому потрібна допомога!