Третя частина осінньої кампанії Reserved I Can Boogie!

28.09.2018

Третя частина осінньої кампанії Reserved I Can Boogie!

Третя частина осінньої кампанії Reserved I Can Boogie - дуже чуттєвий фінал, який закриває серію фільмів, знятих для Reserved режисером Гордоном фон Штайнером. «Randez-vous» (Рандеву) уповільнює темп, щоб дати дорогу абсолютно новій інтерпретації пісні. На цей раз ми почуємо пісню «Boogie» у виконанні однієї із зірок кампанії - Іоанни Куліг (Joanna Kulig). Її супроводжує тільки фортепіано в ембієнт, джазовому стилі. Французька зірка Жанна Дамас (Jeanne Damas) в цей раз представлена, як слухач.

Романтична і чуттєва версія «I Can Boogie» - це постановка взаємодії поглядів і жестів. Це колекція вражень на межі мрії і реальності, вона показує боротьбу між головними персонажами, нагадує танго 1930-х років. Хто веде і хто залишиться? Яке послання цього всього? Сучасна жінка може вибрати свою роль як в танцях, так і в житті. У фільмі Жанна і Іоанна сильно контрастують, одна з них одягнена в чорну стильну сукню, інша -у  сорочку великого розміру, яку ніби взяли з чоловічого гардероба.

Чуттєвий танець наших героїнь, який відбувається в  стильному музичному клубі, анонсує нову капсульну колекцію Reserved Premium. Чорно-білі тони, багато запозичень з чоловічого гардероба, вічна класика і неперевершений жіночий шарм. Акцент і фішка нової колекції - якісні матеріали преміум класу. Очікуйте і незабаром вона з’явиться і в Україні.

Reserved

1 поверх