У СВІТІ ФАНТАЗІЙ! CARLO PAZOLINI представляє міні-колекцію жіночого взуття, сумок та аксесуарів utopia!

16.05.2018

У СВІТІ ФАНТАЗІЙ! CARLO PAZOLINI представляє міні-колекцію жіночого взуття, сумок та аксесуарів utopia!

Дизайнери італійського бренду CARLO PAZOLINI завжди здійснювали дівочі мрії про стиль та  комфорт, але для сезону весна-літо 2018 вони підготували особливий сюрприз. Представлені новинки взуття та сумок об'єднались у концептуальні міні-колекції, ключове місце серед яких займає Utopia.

Моделі, що увійшли в цю серію, поєдналися під егідою креативного підходу до виконання, ефектного декору, дивовижних деталей, та  обіцяють стати найнеобхіднішими елементами фантастично прекрасних образів.

Модельний ряд взуття міні-колекції включає все, без чого дівчатам в цьому сезоні просто не обійтися: починаючи від черевиків на випадок весняної прохолоди та практичних лоферів на кожен день, закінчуючи туфлями з різною висотою каблука, трендовими босоніжками та сабо, ідеальними для відпустки та  спекотного літа в місті. Серед сумочок, що увійшли в Utopia – також широкий вибір: тоути, шопери, рюкзаки, кросбоді та хендбеги. Дизайнери рекомендують поєднувати їх зі взуттям із цієї ж серії, а в них носити ергономічні гаманці, що входять в асортимент аксесуарів міні-колекції.

За словами команди CARLO PAZOLINI, Utopia розповість модницям про перемогу натури над людським генієм, містичні події в історії та загадки природи. Так, футуристичні відблиски глянцевої шкіри, ефект металік, заклепки та блиск стразів нагадають коштовне каміння та загублені скарби, витончені стрічки, китиці та  перфорації - віртуозну майстерність ручної роботи, а насиченні відтінки та комбінації в одній моделі відразу декількох соковитих кольорів - екзотичний світ флори та фауни.

Незважаючи на своє фантазійне ім'я, міні-колекція стирає грань між уявою та реальністю. Ультрамодні пари взуття, сумок та аксесуарів з Utopia - казково гарні і доречні в контексті будь-якої події. Чи то вечірка, чи звичайний офісний день, незабутнє побачення або прогулянка променадом - представлені італійським брендом моделі стануть вірними супутниками дівчат до визнання та компліментів.

PAZOLINI в мережі Facebook: www.facebook.com/CarloPazoliniUkraine