Мистецтво хюґґе в новій колекції ювелірного бренду SOVA!

05.10.2017

Мистецтво хюґґе в новій колекції ювелірного бренду SOVA!

Ювелірний бренд SOVA представляє свою першу демократичну колекцію прикрас -латунні брошки, натхненні скандинавським дизайном.

Ювелірний бренд SOVA представляє свою першу демократичну колекцію прикрас -латунні брошки, натхненні скандинавським дизайном. Лаконічна серія відповідає настрою осені: бренд прагне передати ідею хюґґе - північноєвропейського поняття
затишку, щастя і добробуту, яке розкривається в простих і
природних речах.
У дизайні інтер'єру і одягу хюґґе звично асоціюється з теплом, етнікою, стриманими, але цікавими акцентами, які тішать око.
SOVA ж переосмислює ці враження за допомогою ювелірного мистецтва. Нова колекція - це північний аскетизм, де присутня гра форм і ліній, що віддалено нагадують скандинавські візерунки. А також латунь, «теплий» метал, який підкреслює чарівність простоти.
Ідею SOVA підтримав український бренд Gunia, який випускає лаконічні речі, надихаючись історією і етнічними мотивами. Разом вони влаштують презентацію колекції, щоб в повній мірі розкрити значення хюґґе в контексті сучасної моди і звернути увагу на вічні цінності в різних культурах і поколіннях.

Sova

1 поверх