Шановні покупці, та гості ТРЦ Victoria Gardens! Ради повідомити, що 8 червня в 10.00 для Вас відкривається магазин мережі Begoodi!

05.06.2017

Шановні покупці, та гості ТРЦ Victoria Gardens! Ради повідомити, що 8 червня в 10.00 для Вас відкривається магазин мережі Begoodi!

Святкове відкриття магазину відбудеться 8 червня в 16.00. Вас чекають знижки і подарунки! Запрошуємо вас зробити покупки!

Завдяки мережі магазинів BeGOODi у вас є можливість створювати шедеври перукарського мистецтва,отримувати професійну консультацію по догляду за волоссям та тілом, нарощувати нігті і займатися нігтьовим дизайном, як в спеціалізованих салонах, так і в домашніх умовах. У нашій мережі магазинів діє дисконтна програма для постійних клієнтів.

Відомі бренди для жінок і чоловіків з Німеччини і Італії, Ізраїлю, Америки : Estel, Matrix, Wella, Londa, Comair, Ягуар, Ерудит, С:ЕКО, Dr. KURT WOLFF, GROOMING, MOROCCANOIL, OSIS, TIGI, CTC, ЛІНІЙКА AMERICAN CREW - ось далеко не повний перелік партнерів компанії beGOODi, клієнтами якої стали кращі столичні салони краси і наші постійні покупці. Тільки у спеціально обладнаних бутиках beGOODi можна знайти все що необхідно для догляду, лікування, відновлення або фарбування волосся, також у нас представлена чоловіча лінійка для догляду за волоссям та бородою. Не забуті і нігті - про те, як доглядати за ними і як створити з нігтів витвір мистецтва, тут вам нададуть інформацію дуже детально: консультантам не складе труднощів дати правильну пораду, доступною мовою розповісти про широкий асортимент товарів і допомогти зробити правильний вибір.