ENGLISH HOME представляє колекцію PASTEL LOVERS!

05.05.2017

ENGLISH HOME представляє колекцію PASTEL LOVERS!

Колекція «Pastel lovers» названа на честь ніжності пастельної палітри, що прикрашає нові лінії. Відтінки бізе, ванілі, пломбіру та карамелі задовольнять найвибагливіший смак найдосвідченішого гурмана.

Крім естетичних відчуттів, кольори були підібрані і з урахуванням практичності: тепла палітра нюд зігріє в прохолоду сутінків, а холодні напівтони, в хвилини полуденної спеки, порадують відчуттям свіжості.

Знакові для бренду і самі трендові в цьому сезоні флористичні вишивки, візерунки і принти розбавляють лаконічність дизайну виробів, не порушуючи гармонії. Мальовничі композиції троянд, гібіскусів і фіалок, фантазійні букети ірисів і мімоз прикрашають усі лінії колекції: аксесуари для віталень, передпокоїв, спалень, ванних кімнат і кухонь, одягу і дитячого текстилю.

Піклуватися про себе і прикрашати навколишній простір: приладдя для ванни, підставки, мильниці і кошики для білизни - не просто функціональні аксесуари, але і твори мистецтва. Розшиті рюшами, оборками, вишивками і мереживами, універсальні деталі підходять під будь-яку стилістику оформлення кімнати і привносять в настрій спокій.

Щасливі посмішки дорослих і дзвінкий дитячий сміх, яскраві фарби цвітіння і унікальні миті під час пікніків - якою б привабливою не була атмосфера на вулиці, приємно повертатися в рідний дім. У будинку, наповненому аксесуарами і прикрашеному декором з нової колекції English Home, завжди панує затишок і любов!