Шлях до серця коханої з Miele!

03.03.2017

Шлях до серця коханої з Miele!

Шлях до серця коханої з Miele! З 1 по 10 березня 2017 року скористайтесь унікальною можливістю придбати кавомашину Miele з піврічним* запасом кави!

Ви все ще не вирішили, що подарувати коханій до свята? Ми пропонуємо дуже стильний і функціональний варіант, що не залишить Її байдужою, - кавомашину Miele! І ось чому:

  • Всі моделі кавомашин Miele готують бездоганну каву, наповнюючи кожен день бадьорістю та гарним настроєм;
  • Кавомашини Miele - тихі, інтелектуальні та, водночас, прості у використанні;
  • Сучасні моделі кавомашин Miele оздоблені функцією OneTouch for Two, що дозволяє одним простим натисканням кнопки приготувати відразу два горнятка улюбленого напою;
  • Оскільки тривалість приготування кави зменшується, у вас завжди буде можливість провести більше часу разом з близькою вашому серцю людиною;
  • До того ж, спеціально до 8 березня компанія Miele підготувала акцію «Шлях до серця коханої з Miele!» Купуючи вбудовувану або соло-кавомашину Miele в період з 1 - по 10 березня 2017 року (включно), ви гарантовано отримуєте піврічний* запас кави! Що може бути краще?

Miele. Ми піклуємося про найдорожче для вас!
Акція діє в сертифікованих точках продажу і в нашому офіційному інтернет-магазині Miele.

* Купуючи вбудовувану або соло-кавомашину, ви отримуєте піврічний запас кави, що відповідає 4 кг кави з розрахунку 2 порції кави на день (10 грам кави на порцію).

 

Умови акції:

Miele

1 поверх