У Львові протягом трьох днів святкували Китайський Новий рік

30.01.2017

У Львові протягом трьох днів святкували Китайський Новий рік

Із 27 до 29 січня у Львові тривав традиційний фестиваль «Китайський Новий рік». До найважливішого з традиційних для Китаю свята у Львові підготували яскраве дійство – лазерне шоу та ходу «живих драконів».

Також на площі Ринок працював ярмарок, де пригощали стравами китайської кухні, на сцені відбувались показові виступи учнів Школи Кунг Фу, кулінарні майстер-класи із приготування страв китайської кухні, покази фільмів та багато інших цікавих заходів.

Окрім традиційних заходів у центрі міста, цьогоріч про настання Нового року за місячним календарем організатори сповіщали і відвідувачів торгово-розважальних центрів міста.

Так, видовищна та яскрава хода «живих драконів» створила святкову атмосферу для працівників та гостей найбільшого в Західній Україні торгово-розважального центру «Victoria Gardens». Cимволічно, що розпочавши свій рух у торгових галереях ТРЦ, танець двохдраконів, які у китайській культурі символізують силу та гідність, завершився у нещодавно відкритому кінотеатрі «Multiplex», інтер’єр якого оздоблений у традиційному китайському стилі.

Організатор фестивалю «Китайський Новий рік у Львові - 2017» – міжнародна громадська організація «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва».