Найгучніша подія зими – у Львові грандіозно відкрився салон бренду «Pollardi»

19.12.2016

Найгучніша подія зими – у Львові грандіозно відкрився салон бренду «Pollardi»

Іспанський бренд «Pollardi» продовжує виконувати бажання жінок. Так, 3 грудня, у Львові відбулося грандіозне відкриття 4-го за рахунком салону «Pollardi» в Україні.

З цієї нагоди компанія для львів’ян та гостей міста підготувала святкове шоу із сюрпризами, неймовірними перевтіленнями, розіграшами подарунків і звичайно – неочікуваними несподіванками!


Львів’янки здавна славилися своїм витонченим смаком та вибагливістю до суконь. Якою ж невимовною була їхня радість, коли вони вперше побачили анонси про відкриття у їхньому місті салону «Pollardi». Тому, «3 грудня» та адреса ТРЦ «Victoria Gardens» були відразу обведені у календарі червоним чорнилом. 

 Як зазначали гості, формат свята був доволі цікавим і незвичним. Так, о 15:30 у холі торгового центру ввімкнулася незвична музика, чим анонсувався незвичний флеш-моб. Так, до центрального входу, на ескалаторі у неймовірних сукнях спускалися красуні-моделі із модельне агентства «MAXI-MODELS». Граціозною ходою вони підійшли до ведучого свята – Тараса Бережанського, який вже чекав їх біля сцени. Після міні-дефіле ведучий оголосив свято відкритим та запросив гостей на 2-й поверх, до самого салону.

unnamed_4.jpg

unnamed_5.jpg

unnamed_6.jpg

Компанія «Pollardi» любить дивувати неочікуваністю. Відтак, за задумом перерізати червону стрічку запропонували не директору салону, а… нареченій з числа гостей, яка ортимала пропозицію і вже готується до одруження. Дівчина вже мріяла приміряти свою майбутню сукню і тому саме її роль була символічною для салону Pollardi.
Згодом, розпочалося найцікавіше – чарівне перевтілення львів’янок у справжніх принцес «Pollardi». Так, дівчата впродовж кількох тижнів змагалися у соцмережах за право зміни іміджу із допомогою професійних візажистів «Академії візажу Валерії Василькової» та стилістів компанії. Згодом, під захоплені погляди публіки, результати цих чарівних перетворень дівчата продемонстрували у тріумфальному дефіле наприкінці заходу. Дійсно, новий образ дівчат повністю їх змінив, від них не хотілося відводити погляду.
Ще одна родзинка свята – це живе звучання саксофону у руках талановитого музиканта Івана Колодія. Його кавери у тандемі із драйвовими хітами діджея President на всесвітньовідомі хіти зачаровували не лише гостей, а й усіх відвідувачів торгового центру.

unnamed_7.jpg

unnamed_8.jpg

кі сукні у тренді в 2017 році, що варто обирати випускницям та, як завжди залишатися у центрі уваги розповіла імідж-дизайнер Олеся Беньо. Для гостей вона провела майстер-клас та на прикладі останньої колекції розкрила усі секрети весільної та вечірньої моди.

Про те, що у грудні відкривається салон весільної та вечірньої моди «Pollardi» у Львові почали говорити ще на початку осені. З того часу між салоном і кращими закладами міста і почала зав’язуватися міцна дружба. Зокрема, це активна співпраця із весільною агенцією "Mopis", яка на відкриття встановила чудову фотозону та неймовірні декорації.
Свої подарунки для гостей відкриття також надали: ресторан італійської кухні «Vapiano», преміум-мережа тайських спа «Wai Thai» та фітнес-клуб «Sport Life». Подарункові сертифікати дарував ведучий впродовж свята для усіх учасників конкурсів та вікторин.

unnamed_9.jpg

unnamed_10.jpg

На свято завітало чимало відомих гостей, перших осіб міста та культурних діячів. Детальніше про відкриття – у сюжеті ТРК «Львів». 
Запам’ятати назавжди найяскравіші моменти шоу-програми допомагали: кращий відеограф міста Львову – Віталій Ніколишин зі своїм напарником із «MYDAY STUDIO» та фотограф Василь Балан. Найбільше чого, мабуть, всі очікували – це розіграш вечірньої сукні із пред-колекції «Pollardi 2018». Для цього, ведучий запросив п’ятирічного маленького джентльмена, який із великої кількості учасниць і обрав анкету з ім'ям переможниці – Оксани Дябло.
- Чесно, не очікувала, що виграю. Хоча, коли заповнювала реєстраційну анкету, я на те дуже надіялася. Про шикарні сукні від бренду «Pollardi» чула неодноразово, а тепер маючи від нього сукню – я просто закохана у нього! Щиро дякую за такий неймовірний подарунок! Успіхів та вдячних клієнтів вам! – розповідає зі щирою усмішкою Оксана Дябло.

unnamed_11.jpg

unnamed_12.jpg

До пізнього вечора тривали примірки у салоні. Хоча це і не дивно, адже у день відкриття на весь асортимент товару діяла знижка у розмірі «-20%» на весь асортимент товару. Кваліфіковані стилісти не втомлювалися підбирати образи, як для наречених та і незабутні вечірні для неймовірних леді. Допоки у примірочних створювалися нові образи, у залі гості пригощалися смачними тістечками та цукерками із candy-bar, шампанським та іншими частуваннями. А щоб ніхто не сумував – весь час проводилися покази мод, розіграші сертифікатів від партнерів та конкурси.

unnamed_13.jpg

unnamed_14.jpg

Хтось із гостей зазначив: «Відкриття салону «Pollardi» - це найяскравіша подія зими! Це потрібно було не просто побачити по фото чи відео у соц. мережах, цю неймовірну енергетику та драйв варто було відчути!». Нам ці слова приємно було чути, адже вони підтвердили філософію компанії – дарувати радість та красу кожному, хто починає з нами знайомство!

unnamed_3.jpg

unnamed_4_0.jpg

unnamed_5_0.jpg

unnamed_6_0.jpg