ТРЦ «Victoria Gardens» відкриється 29 жовтня

16.09.2016

ТРЦ «Victoria Gardens» відкриється 29 жовтня

Сьогодні у ТРЦ «Victoria Gardens»активно тривають оздоблювальні роботи у майбутніх бутіках та розважальних центрах, тому аби якомога більше орендарів були готовими до роботи, відкриття вирішили перенести майже на місяць. Так, торгово-розважальний центр розпочне свою роботу 29 жовтня 2016 року.

Станом на початок вересня підписані договори із понад 120-ма орендарями на 72% орендних площ у торгово-розважальному центрі. Магазини будуть розміщені на 3 поверхах будівлі.

У «Victoria Gardens» створюють велику відпочинкову зону та фудкорт із різноманітними ресторанами. Концепція внутрішнього простору ТРЦ - багато живих рослин і дерев, м’яке сонячне світло, які створюватимуть атмосферу саду протягом усього року. 

Якірні орендарі  нового торгово-розважального центру - «Сільпо», «Фокстрот», «JUSK», «LC Waikiki», дитячий розважальний центр та боулінг «Papashon», кінотеатр на 6 залів «Multiplex», та ін.. У ТРЦ «Victoria Gardens» запрацює перший у Львові спортивний клуб «KING», а також нові для регіону рітейл-оператори: Carlo Pazolini (магазин взуття), Bomond (парфумерія), Gloria Jeans (одяг), Loriblu (взуття), Eterna (одяг),  «ARGO center» (мультибрендовий магазин одягу).