Спростування

21.07.2016

Спростування

Одним із якірних орендарів торгово-розважального центру «Victoria Gardens», який відкриється у вересні на перехресті вул. Наукова – Кульпарківська у Львові, стане ТОВ «Глорія Джинс». Підприємство зареєстроване у 2001 році (ЄДРПОУ 31574019) та базується у місті Одеса. Учасником ТОВ «Глорія Джинс» є люксембургська компанія «Ла Мод Інвестіссман С.а.р.л.»

За інформацією представників ТОВ «Глорія Джинс», від початку функціонування товариство не змінювало місцезнаходження та всі податки сплачує до бюджету Одеси. Водночас ПАТ «Глорія Джинс» - юридична особа, зареєстрована у місті Луганськ, - не має жодного відношення до товариства, яке відкриє магазин у ТРЦ «Victoria Gardens». 

Відтак, інформація, поширена ЗМІ про те, що якірним орендарем «Victoria Gardens» стане компанія, яка сплачує податки так званій "ЛНР", не відповідає дійсності. 

Нагадаємо, ТОВ «Глорія Джинс» відкриє у ТРЦ «Victoria Gardens» найбільший у західній Україні магазин, площею 1,3 тис. кв. м. 

Торгово-розважальний комплекс «Victoria Gardens» відкриється у вересні та стане найбільшим у західній Україні: загальна площа – 102 тис кв.м,, торгова – 54,5 тис кв.м. Працюватимуть понад 160 магазинів, розважальні комплекси, передбачений паркінг на 2 тисячі машин.