RUBY: ювелірний дім SOVA презентував першу колекцію присвячену рубінам.

14.02.2024

RUBY: ювелірний дім SOVA презентував першу колекцію присвячену рубінам.

RUBY: ювелірний дім SOVA презентував першу колекцію присвячену рубінам.

У серці прикрас нової колекції RUBY від ювелірного дому SOVA — ексклюзивні рубіни в двох огранюваннях. 

Колекція є втіленням найціннішого почуття — кохання, а рубін є його символом. RUBY покликана нагадати, що як ніколи важливо закохуватися, цінувати моменти разом, відчувати один одного. Кохання неможливо переоцінити — воно дає нам сили, загоює рани, надихає жити. 

Ювелірний дім SOVA вперше презентував колекцію з рубінами та діамантами, яка стала ще одним кроком бренду SOVA у високому ювелірному мистецтві.

В колекції використане ексклюзивне каміння, що походить з Бірми та Мозамбіку. Воно має фантазійне огранювання, яке потребує кропіткої роботи ювелірів. Рубіни проходять процес додаткового облагородження, який надає цільності камінню та підсилює насичений червоний колір. До колекції увійшли два кольє, які оздоблені ексклюзивним необробленим камінням з Мозамбіку, яке є унікальними в ювелірному мистецтві та має сертифікати якості AIGS та GRS. 

Колекція поєднала два унікальні дизайни прикрас — з рубінами у формі серця та з діамантами та рубінами “кушон”.

Аби додати прикрасам сяйва та гри світлом, ювеліри SOVA створили основу у вигляді чаші, в центрі якої помістили рубін. Спеціальний каст, що тримає рубінове серденько, дозволяє яскравому червоному кольору каміння відображатися на поверхні білого золота, ніби в дзеркалі, наповнюючи конструкцію прикраси кольором. 

Також ювеліри, надихнувшись графічними лініями, поєднали рубіни огранки “кушон” з діамантами. Завдяки спеціальному кріпленню прикраси зберігають статичну форму, але залишаються рухливими. 
Колекція налічує 9 прикрас — сережки, кольє, браслети та каблучки в білому золоті.

Sova

1 поверх