Дитяча кампанія Reserved SS18

02.04.2018

Дитяча кампанія Reserved SS18

Яка дитина не зазирає в шафу батьків аби приміряти щось цікаве та продефілювати перед дзеркалом в модному одязі мами чи тата?

З маленькими поціновувачами моди, Reserved представляє колекцію Reserved Re Kids Concept, на яку надихнули найновіші тенденції  подіумів та вулиць мод усього світу. Це суміш спортивного і ретро-стилів, насичених кольорів, свіжих покроїв та веселих принтів

Для колекції дівчат  "Reserved" обрав нові форми - велика футболка oversize в яскраво-червоному кольорі з гаслами #AdoreYourself або #WeAreTomorrowInTodaysWorld, взятими з Instagram. Грайливо поєднуються квіткові візерунки та цікаві форми.  Вся колекція доповнюється модними аксесуарами у вигляді окулярів, каблучок чи беретів. Одягаючи такий look, молода модниця може легко потрапити в об’єктив вуличного fashion фотографа.

Безтурботний стиль в гардеробі хлопчиків став можливим з Reserved. Джинсові куртки з написами, зручні та з безліччю кишень, футболки з геометричними принтами або з м'якого велюра - це весняний набір, який стане в нагоді кожному юнакові. Оливкові кросівки з широкими гумовими підошвами, вишиті баскетбольні кепки та непримітний джинсовий одяг мармурового кольору - атмосфера останніх десятиліть лише м'яко відзначає свою присутність, аби не домінувати над найважливішим аспектом: комфортом.

Reserved

1 поверх