Концепт-стор Impero Uomo - місце, де чоловіки почувають себе максимально комфортно та затишно.  Запитаєте, у чому секрет?

11.05.2017

Концепт-стор Impero Uomo - місце, де чоловіки почувають себе максимально комфортно та затишно.  Запитаєте, у чому секрет?

✔Impero Uomo витриманий в одній концепції стилю, бізнесу та філософії життя.

З вами працює команда фахівців - освічених та привітних, які надають консультації та підбирають ідеальні образи для кожного відвідувача безоплатно.

Шопінг в Impero Uomo можна провести у лаунж зоні із зручними диванчиками та із горнятком запашної кави - її вам тут приготують на професійному обладнанні у комплімент за ваш візит.

Ваша малеча не буде сумувати, допоки ви обираєте одяг - дитяча зона захоплює малюків одразу - пазли, лего та фарби займуть увагу дітей з легкістю!

Родзинкою Impero Uomo є барбершоп, розташований безпосередньо у магазині! Стильно одягнений чоловік може зайти до майстра підрівняти бороду чи оновити стрижку! 

Поміж всіх переваг Impero Uomo, найвагоміша - найширший асортимент стильного, якісного та вишуканого чоловічого одягу! Кежуал, класичний та спортивний стиль виражені в улюблених брендах Exibit, Bottega та Primo Emporio ідеально доповнять чи цілісно сформують гардероби чоловіків, що дотримуються свого іміджу - bad boy, романтик, бізнесмен, агент, коханець, мільйонер чи інтелектуальний бродяга ;)

Завітайте у концепт-стор Impero Uomo і переконайтесь у всьому особисто - імперія стилю, вишуканості та чоловічої моди знаходиться на 1 поверсі ТРЦ Victoria Gardens у концепт-стор Impero Uomo!

Impero Uomo & Impero Barbers Salon

1 поверх