Благодійна акцїя «Шоколад на добрі справи»

16.01.2017

Благодійна акцїя «Шоколад на добрі справи»

Мережа «Аптека Доброго Дня» оголошує про старт благодійної акції «Шоколад на добрі справи», метою якої є збір коштів на закупівлю слухових апаратів для 6-ох дітей з порушеннями слуху.

Мережа «Аптека Доброго Дня» оголошує про старт благодійної акції «Шоколад на добрі справи», метою якої є збір коштів на закупівлю слухових апаратів для 6-ох дітей з порушеннями слуху.

У період з 26 грудня 2016 року по 31 січня 2017 року включно, в будь-якій аптеці мережі «Аптека Доброго Дня», купуючи маленьку благодійну шоколадку вартістю 10 грн, ви змінюєте життя дитини, даруєте надію жити повноцінно, отримати професію та зайняти своє гідне місце у суспільстві. За допомогою слухового апарату ці діти, як і їхні здорові однолітки, зможуть чути світ навколо себе, навчатися у звичайній школі та вільно спілкуватися.

Згідно висновкам сурдопедагогів та аудіологів, дитині з порушеннями слуху дуже складно навчитися говорити без допоміжних пристроїв. Залежно від віку і причин втрати слуху, вже через півроку наслідки глухоти без реабілітаційних заходів стають практично незворотніми і дитина майже повністю втрачає можливість повернути мову. Без слухових апаратів, ці діти назавжди позбавлені можливості вербально комунікувати з оточуючими і вести активний соціальний спосіб життя.


Громадська організація-партнер обрала 6-ох дітей з малозабезпечених сімей, які наразі гостро потребують слухових апаратів. Обладнання було підібрано для кожної дитини індивідуально згідно з медичними показниками..

Всі кошти від продажу шоколаду, зібрані під час благодійної акції «Шоколад на добрі справи» в мережі аптек «Аптека Доброго Дня», будуть передані до Громадської Організації «Відчуй» для закупівлі слухових апаратів обраним дітям.
Проявивши турботу сьогодні, ми, разом з вами, даруємо цим дітям шанс жити повноцінним життям завтра, і не чекати щомісячної допомоги від держави. У наших силах подарувати надію, дозволити дитячим мріям збутися і виростити нове покоління щасливих українців.

Детальніше за посиланнями:
Інформація о ГО "Відчуй": http://bit.ly/2hZru7x
Медичні висновки: http://bit.ly/2i8VhKR
Рахунки на закупілю слухових апаратів: http://bit.ly/2hZpYCl

 

 

 

Аптека "Доброго дня"

1 поверх