JYSK відкрив третій магазин у Львові 

01.12.2016

JYSK відкрив третій магазин у Львові 

1 грудня 2016 року розпочав роботу третій магазин міжнародної роздрібної мережі JYSK у Львові в ТРЦ Victoria Gardens за адресою: вул. Кульпарківська, 226А.

JYSK зайняв 1 100 кв. метрів торгової площі на першому поверсі в ТРЦ Victoria Gardens і став найбільшим серед магазинів датської мережі у Львові.

Тут представлені товари, необхідні для облаштування домашнього комфорту та затишку: меблі для спальні, дитячої, вітальні і офісу, товари для сну (матраци, подушки, ковдри, постільна білизна), домашній текстиль (пледи, рушники, скатертини), а також побутові і декоративні предмети для інтер'єру.

Кілька разів на рік компанія проводить зміну сезонного товару. Напередодні новорічних свят у продаж надходять святкові вироби в скандинавському стилі: ялинки й гірлянди, Діди Морози і сніговички, свічки, ялинкові прикраси та текстиль в новорічних принтах – все для створення святкової атмосфери. У весняний період асортимент поповнюється садовими меблями, вуличними ліхтарями, горщиками для квітів та іншими корисними речами для дачного сезону. У літній період можна придбати ігри та товар для активного відпочинку на природі.

Львівський ТРЦ Victoria Gardens, в якому буде відкрито магазин JYSK, займає 102 000 кв. метрів, в ньому працює 160 магазинів, а також розважальна зона з 6-зальним кінотеатром, боулінгом і дитячими розвагами. У ТРЦ є зручний багатоярусний і наземний паркінг для автомобілів. Розташований у Франківському районі Львова, магазин має зручне сполучення із центральною частиною міста. Victoria Gardens є найбільшим торгово-розважальним центром у Західному регіоні України.

З нагоди відкриття третього магазину JYSK в місті Лева бренд підготував акції, які триватимуть чотири дні - з 1 по 4 грудня:

1. щодня першим 100 покупцям, які придбають товари на суму від 350 грн, вручать подушку в подарунок;

2. всі чотири дні кожен, хто отримає на вході до ТРЦ фірмову сумку JYSK і відвідає магазин, зможе скористатися додатковою знижкою в 10% на все, що вміститься до сумки;

3. 1 і 4 грудня – розіграш купонів на 400 грн, які будуть випадати з повітряних куль (о 12:00, 13:00 і 16:00).

Крім акцій, в магазині діятимуть спеціальні ціни на різні категорії товарів. Наприклад, кутову софу VILS можна придбати за 5 600 грн замість звичайної ціни 7 999 грн (знижка – 2 399 грн), легку ковдру з м'яким штучним наповнювачем CASE BLANKET – за 300 грн замість 1 199 (знижка – 899 грн), а односпальне ліжко LANDET – всього за 1 000 замість 1 499 грн. Відвідувачі, що придбали меблі або матраци на суму від 1 000 грн, отримають безкоштовну доставку. Також всі прихильники фотографування зможуть 1 і 2 грудня отримати своє фото на магніті зі спеціальної фотозони JYSK, оформленої в скандинавському стилі, або сфотографуватися в ній самостійно до 7 грудня включно. Детальна інформація про акції та перелік товарів зі знижками доступні на сторінці www.JYSK.ua/LVIV. Також, підписавшись на цій сторінці на новини від JYSK, можна виграти набір з двох кавових столиків TAPS.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Львів – перспективне місто для розвитку торгової мережі в Україні, товари компанії користуються популярністю серед мешканців регіону. Новий магазин став дев'ятим у Західній Україні і тридцять третім в усій країні». 

Довідка про компанію JYSK:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK являє собою велику міжнародну групу, яка налічує понад 2 400 магазинів в 44 країнах світу, переважно в Європі.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, приладдя для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

Сьогодні в Україні працює 33 магазини JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Білій Церкві (Київська область), Полтаві, а також онлайн-магазин www.jysk.ua.

Jysk

1 поверх